Powerpark arvio meidän näkökulmasta

Tää lapsiperheen ikähajonta alkaa olla siinä pisteessä, että on äärimmäisen haastavaa löytää yhteinen kesälomakohde. Siis sellainen, jossa viihtyy aikuiset, teinit sekä eskarilaiset. Me ollaan käyty Powerparkissa aiemminkin koko perheellä, ja laitteiden puolesta tämä huvipuisto on 5/6 perheenjäsenen lemppari. Pienin matkustaja on ollut sen verran pieni kun ollaan käyty, ettei hänellä ollut mielipidettä saati sananvaltaa. Sen verran pieni, että meidän oleilu rajoittui lähinnä etupäässä puistoa sijaitsevaan leikkikenttään.

Nyt oli sitten mahdollisuus päästä Äkäslompolo-Tampere välillä käymään Powerparkissa testaamassa uutta PittsSpecial laitetta. Meidän nuoripari oli mukana, eli parikymppiset sekä sit minä ja Sampo. Kolme kautta neljä oli innoissaan, ja yksi neljästä oli vain ihan puhtaasti kauhuissaan. Jokseenkin en koe mitään hillitöntä innostusta nousta taivaisiin ja pudottautua laitteen kera maahan. SiitäKÄÄN huolimatta, että turvallisuudesta on huolehdittu viimeisen päälle. Itsesuojeluvaisto huutaa punaisena ”ÄLÄ MEEEEEEEEE”! Mutta minähän menen. En vapaasta tahdostani vaan puhtaasti joukkopaineen vuoksi. 

Hämmästyksekseni selviän hengissä ja olen lopulta jopa ylpeä itsestäni, ainakin siinnä kohtaa kun tutina jaloissa laantuu.

Mä lupauduin ensimmäiseksi tuohon omasta mielestäni pirun keksintöön, jotta loppuaika voisi mennä rentoutuen ja oikeasti hauskaa pitäen. Hämmästyksekseni muu jengi ei ollut yhtä tohkeissaan enää maailman pyörästä vaan liekeissä painelivat muihin hurjistuksiin. Sinänsä olisi ollut parempi, että olisi ollut 6 vee mukana, koska olisin saanut alibin puiston muihin vehkeisiin. 

Powerpark on minusta suunniteltu ihan viimeisen päälle hyvin palvelemaan koko perhettä kirjaimellisesti. Jokaiselle löytyy paljon laitetta ja vehjettä, jossa kuluttaa koko päivä, siitä huolimatta onko hurjapää vai tämmöinen lällykkä kuten minä. Ja tietenkin isoin plussa multa menee ruokailulle sekä hygienista huolehtimiseen varsinkin tänä aikana. Puistossa oli mahdollista ruokailla viimeisen päälle tai nopealla hodarimeiningillä, ihan riippuen kiireestä palata laitteisiin tai haluaako ottaa hieman pidemmän levähdystauon. 

Huvipuistokokonaisuutena Powerpark yltää Kaulasten ykköseksi. Ehdottomasti!